2012. Világbajnokság és Ifjúsági Világverseny

Tisztelt Támogatóink!
A Maklári Lenksysteme Sport Klub vezetői és sportolói nevében köszönjük a 2012. évi Kötélugró Világbajnokság, és Ifjúsági Világverseny részvételi költségeihez nyújtott támogatásukat.
Az Önök segítségével vehettünk részt ezen a nagyméretű világversenyen Floridában, ahol húsz ország legjobbjai, mintegy 1200 versenyző mérte össze tudását, különböző korcsoportokban és versenyszámokban. Örülünk, hogy az Önök támogatásával sikerült céljainkat megvalósítani, az alábbi helyezéseket elérni:

2012 World Youth Tournament eredményei

12-14 évesek csapat eredményei:itt megtekinthetők

12-14 évesek egyéni versenyeredményei:itt megtekinthetők

2012 World Championships eredményei

Felnőtt női csapatverseny eredményei: itt megtekinthetők

Felnőtt női egyéni verseny eredményei: itt megtekinthetők

Felnőtt férfi egyéni verseny eredményei:itt megtekinthetők

Összességében tehát 2 arany-, 5 ezüst-, és 4 bronzérem született.

Az Önök segítsége számunkra jóval többet jelent, mint anyagi támogatás. Biztatás is egyben, és emberileg mellénk állás egy feltörekvő sportág, egy kis sportegyesület támogatásában.

Köszönjük a szülőknek, a tv nézőknek, hogy velünk voltak (legalább lélekben) ezen az utazáson. Támogatásuk sokat jelent számunkra!

Külön köszönet Hanuszik Csabának, aki verseny ideje alatt (alvás idejét is ránk szánva) együtt élt velünk, és versennyel, s időben tájékoztatott minden érdeklődőt az aktuális hírekről!

Végül, de nem utolsó sorban nagy szeretettel köszönjük Jutkának, Jeffnek, és Krisztiánnak a sok-sok törődést és szeretetet!
KÖSZÖNJÜK!

Köszönjük!