Csapat OB, 2012. 11.10. Tata

2012. november 10-én, amikor mindenki más dolgozni indult az MLSK kis csapata, egészen hajnalban Tata felé vette az irányt, hogy a legnehezebb versenyek egyikén, az Országos Csapatversenyen mérje össze a tudását a többiekkel.
4 csapatunk vett részt a versenyen, ahol mindenki 6 versenyszámot mutatott be. A bírók a versenyszámokat egyenként, valamint összetettben is értékelték.
A serdülő korcsoport legfiatalabb csapata a Krattinger Eszter, Vona Boglárka, Kovács Réka és Kurtán Adél alkotta négyes volt ezen a versenyen. Fiatal koruk ellenére a sokkal tapasztaltabb versenyzők ellen is kétszer álltak a dobogón, valamint összetettben is a negyedik helyen örülhettünk nekik.

A másik serdülő csapatunk a Krattinger Dóra, Károlyi Dorka, Bánhegyi Flóra, valamint Darvai Júlia négyes fogat volt, akik egy évvel ezelőtt valamint a nyári VB-n is bebizonyították, hogy a legjobbak közé tartoznak. Itt sem volt ez másként, végig kiegyensúlyozott, higgadt versenyzéssel szinte az összes versenyszámot megnyerték, így az összetett versenyben is a legjobbak voltak.

Serdülő kcs részletes eredménylistája: ITT
Felnőtt korcsoportban is két csapatunk mutatta meg magát. Az egyik csapatban öt fő: Kis Fanni, Kiss Brigitta, Tatár Laura, Gell Gertrúd, valamint Madarász Fruzsina. A csapat néhány rontás ellenére is a második legjobbnak bizonyult a felnőtt mezőnyben.

Míg a másik csapat a Bánhegyi Hanna, Kis Zsófia, Csanálosi Zsófia és Hanuszik Éva alkotta négyes magabiztosan, egy szám kivételével mindenhol a dobogó legfelső fokán állt, így az összetett versenyben nekik örülhettünk az első helyen.

Felnőtt kcs részletes eredménylistája:ITT

Köszönjük a szurkolást!