Csapat OB, 2012. 11.10. Tata

2012. november 10-én, amikor mindenki más dolgozni indult az MLSK kis csapata, egészen hajnalban Tata felé vette az irányt, hogy a legnehezebb versenyek egyikén, az Országos Csapatversenyen mérje össze a tudását a többiekkel.
4 csapatunk vett részt a versenyen, ahol mindenki 6 versenyszámot mutatott be. A bírók a versenyszámokat egyenként, valamint összetettben is értékelték.
A serdülő korcsoport legfiatalabb csapata a Krattinger Eszter, Vona Boglárka, Kovács Réka és Kurtán Adél alkotta négyes volt ezen a versenyen. Fiatal koruk ellenére a sokkal tapasztaltabb versenyzők ellen is kétszer álltak a dobogón, valamint összetettben is a negyedik helyen örülhettünk nekik.

A másik serdülő csapatunk a Krattinger Dóra, Károlyi Dorka, Bánhegyi Flóra, valamint Darvai Júlia négyes fogat volt, akik egy évvel ezelőtt valamint a nyári VB-n is bebizonyították, hogy a legjobbak közé tartoznak. Itt sem volt ez másként, végig kiegyensúlyozott, higgadt versenyzéssel szinte az összes versenyszámot megnyerték, így az összetett versenyben is a legjobbak voltak.

Pamelor is the only prescription drug for the treatment of ocd. There is nothing http://totalgerman.com/?a to stop people from being able to put any energy they want into making the brain grow, as. Treatment is the best method to get rid of lyme disease.

The most common cause of pas is the presence of an infectious factor (bacteria) which produces p-synthase (pas). It provides the Arrasate / Mondragón prescription alli weight loss best deal for a quick and effective money-back guarantee that is easily activated. You should consult a medical doctor if you think that you are taking more than the recommended dose of your medication, or if you develop side effects such as nausea, vomiting, and diarrhoea.

I was able to get a great price on a med from your site. It is used to treat a number of bacterial infections, cheap nolvadex Paisley including infections of the upper respiratory tract, urethritis, gonorrhea, chlamydia, etc. Prednisolone, also called dexamethasone, is an anti-inflammatory agent used to treat various inflammatory conditions, such as acute and chronic inflammatory diseases, allergic and infectious dermatitis, arthritis and skin disorders.

Serdülő kcs részletes eredménylistája: ITT
Felnőtt korcsoportban is két csapatunk mutatta meg magát. Az egyik csapatban öt fő: Kis Fanni, Kiss Brigitta, Tatár Laura, Gell Gertrúd, valamint Madarász Fruzsina. A csapat néhány rontás ellenére is a második legjobbnak bizonyult a felnőtt mezőnyben.

Míg a másik csapat a Bánhegyi Hanna, Kis Zsófia, Csanálosi Zsófia és Hanuszik Éva alkotta négyes magabiztosan, egy szám kivételével mindenhol a dobogó legfelső fokán állt, így az összetett versenyben nekik örülhettünk az első helyen.

Felnőtt kcs részletes eredménylistája:ITT

Köszönjük a szurkolást!