EGYÉNI ÉS CSAPAT KÖTÉLUGRÓ VILÁGBAJNOKSÁG

2008. július 21-31. között Fokvárosban (Cape Town) kerül megrendezésre a soron következő világbajnokság. Tavaly október-november tájékán még csak az volt biztos, hogy felnőtt korcsoportú csapatunk (Csanálosi Zsófia, Kiss Viktória, Lőrincz Eszter, Vámosi Noémi) már jogosult utazni, versenyezni. Az egyéni válogató két fordulója még hátra volt. Az első fordulót Noémi megnyerte, de a második előtt kiújult a régi sérülése, menni is alig tudott, ugrálni egyáltalán nem! A Magyar Ugrókötelesek Szövetsége azonban úgy döntött, hogy Noémi első helyen kerüljön be az utazók közé. Ezzel versenyzői múltját, eredményeit, szerény személyiségét ismerték el!
A fentieken túl a nagy-nagy öröm még az is, hogy az egyéni versenyben a lehetséges öt magyar lány közül három maklári: Vámosi Noémi, Csanálosi Zsófia, Kiss Viktória!
A felkészülésünket (sajnos) sérülések, betegségek tarkították, nehezítették, de ennek ellenére, vagy ezzel együtt megteszünk mindent, hogy ne okozzunk csalódást azoknak az embereknek, akik hisznek bennünk és szurkolnak nekünk.

Köszönjük a támogatást!
Maklár Köszség Önkormányzata
Numan Pékség, Maklár
Vaskó Imre, Maklár
Lőrincz Zoltán
Mirox 2000 Kft, Maklár
Füzesabony Város Önkormányzata, Füzesabony
Neuman Alapítvány, Eger
Pikopack ZRT, Füzesabony
Egervölgye Agrár kft, Maklár, Külterület
Jánosik és Társai Kft, Miskolc
Zelei Zsolt, Zeleiné Hidvégi Katalin, Maklár
Mindazoknak, akik valamilyen formában támogattak minket!