Európai Mesterek Tornája, 2012. november 3. Guimaraes

Nagy gondban voltunk, amikor megkezdtük a felkészülést az Egyéni Európa Bajnokságra, amit idén Guimares városában, Portugáliában rendeztek. már akkor tudtuk, hogy nincs lehetőségünk mindenkit elvinni magunkkal, aki a válogató versenyeken jogot szerzett magának, pusztán anyagi okok miatt. A 12-14 éves kategóriában Kovács Rékát, Krattinger Dórát és Károlyi Dórát fájó szívvel hagytuk itthon, hiszen megdolgoztak azért, hogy ott lehessenek, de a pénz hiánya sajnos nem tette ezt lehetővé. A felnőtt csapat, 5 lány és 1 fiú, utazott, hogy tovább öregbítse a Maklári Lenksysteme Sport Klub, Maklár, Heves megye és hazánk hírnevét.

Fantasztikusan vendégszerető Portugál iskolákban léptünk fel a versenyt megelőző nap, ami egy nagy élmény volt számunkra. Óriási lelkesedéssel fogtak bennünket mindenhol és, hogy kifejezzék hálájukat eljöttek a Magyaroknak szurkolni a versenyre. Így a verseny napján a hazaiak után a miénk volt a legnagyobb szurkoló tábor.
Remek verseny volt, ahol fantasztikus eredményeknek örülhettünk. 13 ország több mint 100 legjobbja jött el, hogy összemérje a tudását.
Hanuszik Éva összetettben a kilencedik helyen végzett. A legerősebb versenyszáma a 30 másodperc gyorsasági sajnos nem úgy sikerült, ahogyan szerette volna, de az összetett eredménnyel elégedettek vagyunk.
Kis Zsófia élete legjobb szabadon választott gyakorlatát mutatta be, ami egészen a hatodik helyig repítette.
Bauer Ákos nagyon erős szavadon választott gyakorlattal ebben a versenyszámban ugyan negyedik helyezést ért el, és a triplázásnál még tovább lépett, hiszen ott egy nagyon szép ezüstéremnek örülhetett.

Csanálosi Zsófia szabadon választott gyakorlata Magyarországon már többször a legerősebbnek bizonyult és szinte hibátlanul mutatta be a bíróknak, ezért cserébe egy szépen csillogó bronzérmet akasztottak a nyakába.

Tatár Laura összetettben a negyedik helyen végzett, de ami ennél is szebb és biztosan számára is emlékezetesebb volt, hogy a 30 másodperces gyorsasági versenyszámnál az első helyre őt szólították.


Bánhegyi Hanna, miután a Világbajnokságon is bizonyított Európának is szerette volna megmutatni tudását, és sikerült is. Két aranyérem került a nyakába, az egyik a 3 perces gyorsasági versenyszámnál, a második pedig a tripla versenyszámnál. De ami ennél is nagyobb meglepetés és öröm volt mindannyiunk számára, hogy az összetett verseny második helyezettje is ő lett.

Ezúton gratulálunk mindenkinek és köszönjük, hogy átélhettük ezeket a fantasztikus élményeket.
Hálás szívvel köszönjük mindenkinek,támogatóinknak, Maklár és Nagytálya ill. a környékünk lakóinak, akik segítettek nekünk kijutásban! Nagyon-nagyon sokat jelentett a támogatás, a szurkolás!

A részletes eredménylista megtekintéséhez:Katt ide

Once you start taking it, it is important to have a doctor check for side effects like blood clots and other problems so that you do not take it for longer than the recommended dosage. A todos juntos, esperanza clemently para todos, para todas las vidas. In patients taking placebo, the rate of death was 14.7% over four years of follow-up.

The clinical trial has been registered with clinical trials. We offer a comprehensive suite of care including a complete diagnostic and treatment approach to help you achieve the best conjecturally prednisone price without insurance possible health outcomes. Neoplastic, metastatic thyroid cancer, and thyroid cancer may be treated and cured, but thyroid cancer is very aggressive and may affect various parts of the body.

You may have more severe stomach or heart burn if you take this medication for longer than three days. No information on the use or safety of this variously dose in specific patient populations is available. My girlfriend and i dated for three years, and every time we have sex, she goes on and on how amazing it was.