Holnap (07. 04.) négyen Kínába utaznak

Holnap reggel negyed és fél hét körül indul Maklárról Bánhegyi Hanna, Gell Gertrúd, Kis Fanni és Madarász Fruzsina , a végállomás Sanghaj.
A PANDA Nemzetközi Gyermek Alapítvány és a Soong Ching Ling Magyar Gyermekbarátság Alapítvány az ország 20 tehetséges 10-14 éves korú gyermekét utaztatja Kínába, hogy a magyar gyerekek bemutassák, hogy mennyire ügyesek. Az utazás kezdete a tavalyi esztendőre nyúlik vissza. Azóta volt válogatás, ahol be kellett mutatni a tudásukat; edzőtábor, ahol megtanulták a kínai nyelv 1-2 formuláját, megtanultak pálcikával enni, kínaiul számolni, s felkészítették őket néhány “furcsaságra” is. Volt újabb és újabb megbeszélés, orvosi vizsgálat, tájékoztató, s mára csak a pakolás maradt…….. és az izgalom!!!!
Holnap Budapesten a reptéren találkozik a csoport, Helsinkiben átszállás, és 12-13 levegőben eltöltött óra után, ottani idő szerint kb reggel 7-kor érnek Sanghaj-ba. Rövid pihenő és kipakolás a szállodában és irány a sanghaj-i bazár: A 10 napra változatos programot szerveztek, benne három fellépéssel, és sok-sok imerkedési lehetőséggel kinai gyerekekkel, a kínai kultúrával!
Hazaérkezés (reményeink szerint sok-sok élménnyel) 07.13-án!