III. Szasza Emlékverseny- Kis és Nagymesterek Tornája, Egyéni és Csapat Országos Bajnokság Szombathely, 2011. március 26-27.

Chez, i've been reading the forum for a couple months now and have found it really helpful. Cymbalta is a selective serotonin reuptake inhibitor (ssri) tab cetirizine 10 mg price Cherepovets and is used to treat patients with depression, as well as for the treatment of other conditions such as bipolar disorders and fibromyalgia. When you are considering selling your current home, or are planning a move to a new house, it can be difficult to know where to look first for your next home.

Scabies is one of the most common causes of skin disease, which can cause significant morbidity and even mortality. There are some other side effects of ciprodex ear drops goodrx Tiruvottiyūr other generics drugs, which. It is available in the uk as both a pressurised and pump-driven inhaler.

The use of this drug in pregnancy may be limited because of its potential teratogenic effect. Buy clomid 100mg online La Libertad - the best way to buy clomid at lowest prices! The risks involved are minimal when you use a pill that has the same shape as a common pill that you have been given to help you swallow a tablet or liquid medication.

Helyszín: Szombathely Aréna Savária Csarnok Kisterme

Rendező: Magyar Ugrókötelesek Szövetsége
Szombathelyi Kötélugró Klub

Korcsoport: Kismester Torna: a 15. életévét be nem töltött versenyzők
Nagymester Torna: 15 év feletti versenyzők

Egyéni versenyszámok a Kis és Nagymester tornán
30 sec. gyorsasági
180 sec. állóképességi versenyszám
szabadon választott gyakorlat

Egyköteles versenyszám: 4 -5 fős csapatok
4 x 30mp gyorsasági,
Páros szab. vál.
Formációs szab. vál.

Duplaköteles versenyszám: 4 -5 fős csapatok
4 x 45 mp gyorsasági
DD 3 szab .választott gyakorlat
DD 4 szab. választott gyakorlat

A verseny nevezési határideje: 2011. február 17.
E-mailben: ugrope@ugrope.hu és ugrokotel@gmail.com .

Nevezési díj: egyéni versenyzőknek 2000 Ft ha az OB-n indul, 3000 ft, ha az OB-n és a Kismesteren is.
Csapatoknak 5000 ft/ csapat (függetlenül attól, hogy csak egy kötélben, vagy mindkét csapatszámban versenyeznek a csapatok).
Nem szövetségi tagoknak kétszeres a nevezési díj

Nevezési díj befizetésének határideje: március 11. vagy készpénzben
Savária Bank Szombathely
Szombathelyi Kötélugró Klub
számlaszám: 72100251-11042332

Minden résztvevő egyesület köteles két versenybírót hozni, vagy ha nem tud, ki kell fizetnie a helyettes bíró költségét, ami 10000ft/ bíró. Egyébként nem tudjuk megrendezni a versenyt.

Díjazás: az 1-2-3. helyezett kupát kap (és remélhetőleg pénzdíjban részesül , melyet Gyöngyösi Zsolt volt MUKSZ elnök ajánlott fel.)

Minden résztvevő névre szóló emléklapot kap.

Egyéb: Minden olyan kérdésben, amely a versenykiírásban nem, szerepel, a MUKSZ szabályai érvényesek.

A verseny idejére tudunk szállást és étkezést biztosítani a Savária Szakközépiskola Kollégiumában.
Szállás 1 éjszakára (péntek vagy szombat) és reggeli ebéd vacsora (szombatra) 3800 ft/ fő .
Szállás 2 éjszakára (péntek, szombat) és 2 reggeli, 2 ebéd, 1 vacsora 6500 ft/ fő.

Mint tudjátok, az emlékverseny egyben EB válogató is lesz. Mivel ez a verseny kétfordulós, itt mi csak ennek a fordulónak az eredményét díjazzuk. A továbbjutásban külön eredménylista készül.

A Kis és Nagymester Tornával együtt Országos versenyt is hirdetünk.
Az OB korcsoportjai:

I. Gyerek 2000-2002
II. Serdülő 1997-1999
III. Ifjúsági 1994-1996
IV. Felnőtt < 1993 Az OB versenyszámai a MUKSZ szabálykönyvében megtalálhatók. Terveink szerint a délelőtt folyamán a gyermek és serdülő korosztály versenyére kerülne sor, délután pedig az ifjúsági és felnőtt korosztályéra. Részletes és pontos programot a nevezések beérkezése után tudunk küldeni. Mivel a versenyszámok eltérnek a Kismester Tornáétól és az is előfordulhat, hogy valaki az OB-n ifi, de még indulhat a Kismesteren, ezért a következőt tervezzük. Mindenki a saját korosztályában indul, de mivel 3 perces gyorsasági szám nincs a gyerek és serdülő kcs-ban, ezért ezt a számot a gyorsasági futamok végén meg kell csinálniuk azoknak, akik a Kismesterre is neveznek. Vasárnap délelőtt lesz a csapatverseny. Itt csak két korosztály lesz, a 15 év alatti és 15 év feletti. Nevezni lehet: vagy csak egy kötélben (páros, formáció és 4x30 gyorsasági), vagy csak DD –ben (4x45 gyorsasági, 3-as DD, 4-es DD) vagy mindkettőben (összetett csapateredményt nem hirdetünk, csak ha minimum 6 csapat nevez korosztályonként) Ezen a csapatversenyen nem csak azok indulhatnak akik a selejtezőn, hanem bárki. Lehet, hogy külföldről is jönnek, érdeklődés van! Üdvözlettel: Füle Magdolna és Bánhegyi Attila