KÖTÉLUGRÓ CSAPAT Európabajnokság

Nagykanizsa 07. 28. – 08. 02.
Egyesületünk 13 versenyzője július 28 – augusztus 2. között részt vesz a Nagykanizsán megrendezésre kerülő csapat Európa Bajnokságon.
Az MSK három csapata, három különböző korcsoportban bizonyíthat.
A korosztályos Európa Bajnokságon a 12-14 évesek között (29-én, pénteken délután) Bánhegyi Flóra, Darvai Júlia,Károlyi Dóra valamint Krattinger Dóra indul. Ugyanezen a pénteki napon, de délelőtt szerepel a Bánhegyi Hanna, Csanálosi Zsófia, Kis Zsófia és Hanuszik Éva összeállítású négyes a 15+ korcsoportban. Eredményhirdetés pénteken 19,30-kor.
A felnőtt Európa Bajnokságon, szombaton egy csapatunk szerepel. A Gell Gertrúd, Kiss Brigitta, Kis Fanni, Madarász Fruzsina és Tatár Laura alkotta csapatra nagy feladat vár, hiszen 10 ország csaknem 300 versenyzője méri majd össze a tudását ezen a versenyen, ahova minden ország legjobbjai kerülhettek. Sportolóink számára a versenyt egy hosszú és kemény felkészülés előzte meg, az edzők bíznak benne, hogy a versenyzők a legjobb tudásuknak megfelelően szerepelnek és, hogy ez a tudás az élmezőnybe kerüléshez segíti a lányokat.
A verseny élőadásban is nyomon követhető lesz. Az ehhez szükséges linket a szan-dia.hu weboldalon találják az érdeklődők! Csak a verseny ideje alatt működik!
Mindenkinek megköszönjük a szurkolást!