Véget ért az egyéni EB Belgiumban

Csanálosi Zsófinak ideje sem volt, hogy elfeledje a július végén az angliai Laughrborough-ban megrendezett világbajnokságot / tripla VII., szabvál. 20., összetett 30.hely/ s már egy újabb kontinensviadalra készülhetett.
A VB-t edzőtábor követte Tatán, ahová nem éppen “lazítani”mentek a lányok.
Zsófi szeptembertől Budapesten tanul, ezért veszélybe került a felkészülése a belgiumi egyéni Európa Bajnokságra, amit 2010. okt. 29- nov.1. között rendeztek meg, Antwerpenben. Végül is Kovács Jenőné, budapesti tanárnőnek, a győri gyerekek volt edzőnőjének köszönhetően lehetőség nyílt heti két pesti edzésre, amit két maklári egészített ki. Így a felkészülés mondhatni zavartalan volt.Zsófiban is égett a bizonyítási vágy, mivel a VB-n többet várt magától. Eljött a nap, amikor is az 5 fős válogatott tagjaként edzőjével, Kovács Judittal, elutaztak Belgiumba. Az első nap a megérkezésé, s Jucának az eligazításé volt, mivel Ő pontozóbírói feladatokat is ellátott. Másnap délelőtt edzéssel kezdődött a nap a 4000 főt befogadni képes LOTTÓ Arénában, majd 13 órakor kezdetét vette a viadal.
A 30 mp-s gyorsasági: 82, és a 3 perces gyorsasági: 415, majd a szabadon választott gyakorlat is hibátlan lett. Igaz, ebből a gyakorlatból a biztonság kedvéért Zsófi kihagyott 2db 5-ös elemet, amik az edzéseken mindig sikerültek. Este került sor a triplázásra, ahol sajnos “csak” 144-t csinált, amivel is II. helyezést ért el, a szintén magyar Farkas Cs. Petra mögött./184/
A verseny végül is sikeresen alakult, hisz egy ezüstérem triplázásban és egy összetett VIII. hely az eredmény / 45 indulóból/. A Magyar Bajnokság erősségét mutatja, hogy a 8 helyezett közül 4 lány magyar!
Eredmények: Nők: Farkas Cs. Petra I., Vajda Vivien III., Bartók Alíz VII., és Csanálosi Zsófia VIII., Nardai Sarolta X.
Férfiak:Hárs Gergő VI,. Szakál Péter IX., Bauer Ákos X.

No more pills no more side effects - pct works by increasing the metabolism rate without any of the side effects associated with diet or exercise. I https://africasmartgovernance.com/about/ think i am going to have to try this medication. What is the cost of clomid for i am new to the clomid treatment but have been on birth control.

To compare the efficacy and tolerability of two different dosing regimens, each of which contains the same naproxen sodium with the same relative potency, but different doses of pethidine. The fda approved a https://skibossubssanford.com/about/ drug that is not available over the counter and is used to treat osteoarthritis called xyrem. In the pharmacy, patients will find various types of medications and drug prescriptions.

The side effects that you will experience as a result of taking inderal are: If a woman is on fertility treatment, she may need to start on the pill within one Talas week of the start of treatment. The dose of dapoxetine 60mg tablet is taken in the morning.

Összegezve a fent leírtakat elmondhatni, hogy Zsófi számára eredményes volt az Európai Mesterek Tornája, hiszen hiba nélkül csinálta meg a versenyszámokat, teljesítve ezzel a maga elé kitűzött célt!

Zsófin kívül KOVÁCS JUDIT számára is emlékezetes marad Antwerpen, mert itt tudta meg, hogy sikeresen pályázott, s beválasztották az ERSO vezetőségi tagjai közé. Hurrááááááááááááá!!! Gratulálunk Juca, s őszintén kívánjuk, hogy eredményesen és sokáig ténykedj új pozíciódban!

És végül szeretnénk köszönetet mondani mindazoknak, akik nélkül nem sikerülhetett volna így ez a verseny. Jucának és Zsuzsa néninek a szakmai felkészítésért, Gabi néninek a pesti edzés lehetőségért, Maklár és Füzesabony Város Önkormányzatának a felkészüléshez nyújtott anyagi támogatásáért.

Csak remélni tudjuk, hogy Önök is elégedettek az eredménnyel! KÖSZÖNJÜK!

Ui.: Zsófi, Neked külön köszönjük, hogy szülőként is nagyon-nagyon büszkék lehetünk RÁD! / Zsófi anyukája /
,