Hollandia, Európa-bajnokság, hazaértünk

Július 27. – augusztus 1. Veldhovenben (Hollandia) versenyezett a Csanálosi Zsófia, Kiss Viktória, Lőrincz Eszter és Vámosi Noémi összeállítású csapatunk.Időrendben az események.

The drug is also used for the treatment of acne caused by a fungus and certain types of bacteria. Both had been diagnosed with cobalamin deficiency and, like most dogs, these two dogs were unable to make adequate amounts of their own vitamin b12, or their own methylmalonyl coa: a vitamin b12 co-enzyme that helps form methionine prednisolone 25mg online and homocysteine. It works to improve symptoms of depression and can also improve the effectiveness of ssris and snris.

You consent to the use of cookies in accordance with our cookie policy by continuing to use our site. This prednisone medication may not xenical 120mg online have a prescription from a health practitioner but can be used if a person needs to take prednisone. The drug is available in oral solution, ointment, and spray form.

This list may not describe all the medicines that have. We want you to know exactly how much it will cost, so that you stubbornly can save when it’s over. Have liver or kidney problems or a history of problems with these organs.

Szombaton, (júl. 28.) volt az EURÓPA-BAJNOKSÁG, amire mi csak duplaköteles összetettben kvalifikálhattuk sportolóinkat. Lányaink sajnos remegő lábakkal álltak ki ezen a napon, sokat hibáztak, igy született meg az eredmény: IX. hely. A szombathelyi ifjúsági junior, felnőtt női, mórahalmi junior, és felnőtt mix csapatok képviselték a magyar kötélugrást ezen az EB-n összetettben nagyon szép eredményekkel.

Vasárnap: ezen a napon volt a Demo Cup, ill a Battles. A Demoban az első helyen hármas holt veseny alakult ki. Mi (maklári és nagykanizsai sportolók egy csapatban) és két belga csapat állt a dobogó felső fokán, hiszen legnagyobb örömünkre elsők lettünk; másodikok is magyarok lettek a szombathelyiek, harmadik helyen is kettős holt verseny alakult ki, a dánok es a belgák harmadik csapata. De ezenkívül is volt néhány nagyon jó gyakorlat, pl: a japánoké.
A Battles, “érezzük jól magunkat” verseny, és nézzük meg, a közönség szerint ki a legjobb. Disco fények, és zene, a közönség tapsolással dijazza a jobbat, az marad a versenyben, aki nagyobb tapsot kap, a másik kiesik! Nagyon jó hangulatú este volt!

Hétfő: DOT, vagyis magyarul: HOLLAND NYÍLT BAJNOKSÁG. Ezen a versenyen elindulhatott az EB első 3 helyezettje és mindenki más (pl. japánok), s akik nem indulhattak az eb-n, lehet ez persze európai is. Ez a verseny mindig a rendező ország szabályai szerint bonyolódik. Ennek megfelelően külön vesenyt hirdettek:
1. egyköteles összetett gyorsaságiban, ebben harmadikok lettünk (első Magyrország ,Szombathely; második Anglia)
2. duplaköteles összetett gyorsaságiban másodikok lettünk (első Magyarország, Szombathely);
3. egyköteles szabadon választott összetettben 1. hely;
4.duplaköteles szabadon választott összetettben 1. helyezést értünk el.

Kedd: a Knock Out – ez megint egy “érezd jól magad egy nemzetközi kavalkádban”, versenyen. Csapatokat állitottunk össze először 8 fős, azután 4 fős, azután páros, végül egyéni feladatok voltak…. viccesek…..nehezek. A nyolc fős, a négy fős csapatoknak a párosoknak és az egyéni versenyzőknek külön eredményhirdetés volt! Nyolcasban II., párosban Viki és Noémi 1. helyezést ért el. A végső pontversenyben Viki II.; Noémi I. lett.
Nagyon jól versenyeztek a lányaink, hiszen négy nap alatt öt féle versenyen, sok-sok versenyszámban bizonyítottak.
Köszönjük mindenkinek a szurkolást!